Αποστολές

Α. Εταιρία ταχυμεταφοράς (Courier)

Η εταιρεία ideaspiti συνεργάζεται με τις εταιρίες ταχυμεταφοράς, Γενική Ταχυδρομική, Elta Courier και Speedex. Ο χρόνος παράδοσης των αποστολών κυμαίνεται από 1 έως 4 ημέρες, από την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εξαρτάται από τον τόπο παράδοσης.

Σε περίπτωση που ο τόπος παράδοσης θεωρείται δυσπρόσιτη περιοχή από την εταιρεία ταχυμεταφοράς, η παράδοση της παραγγελίας ολοκληρώνεται στο πλησιέστερο αρμόδιο κατάστημα της περιοχής.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως σε ογκώδη αντικείμενα ή έπιπλα, η παράδοση ενδέχεται να ολοκληρωθεί με μεταφορική εταιρία.

Tο κόστος αποστολής ανά παραγγελία σε όλη την Ελλάδα είναι

  • Για αντικείμενα έως 5Kg: 6€
  • Για αντικείμενα από 5Kg - 6Kg: 7€
  • Για αντικείμενα από 6Kg - 7Kg: 8€
  • Για αντικείμενα από 7Kg - 8Kg: 9€
  • Για Ογκώδη αντικείμενα από 8Kg και άνω (έπιπλα κλπ) το κόστος αποστολής υπολογίζεται κατόπιν συνεννόησης. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά στο 2310705655 ή στο 6977651301.

Κόστος Αντικαταβολής +2€

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 79€. Δεν ισχύει για ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα κλπ)

Για παραγγελίες από επαγγελματίες και ξενοδοχεία, οι αποστολές ολοκληρώνονται με μεταφορική εταιρία και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή.

Β. Παραλαβή από το κατάστημα ΙΔΕΑ

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής της παραγγελίας σας από το φυσικό κατάστημα ΙΔΕΑ στη διεύθυνση Σμύρνης 16 στον Εύοσμο.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας τηλεφωνικά στο 2310705655 ή στο 6977651301 για επιβεβαίωση διαθεσιμότητας των προϊόντων της παραγγελίας σας.